Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans niet te spreken over zomeraanwinst: “Steek het mes nog maar wat dieper”

Club-fans fuck you

Club Brugge maakte donderdagavond met Guillaume Hubert zomeraanwinst nummer vijf officieel bekend. De doelman op overschot van Standard plaatste zijn handtekening onder een contract voor vier seizoenen en kostte naar verluidt zo’n 350.000 euro. Een deel van de Brugse aanhang is echter niet te spreken over deze overgang.

Heel wat Club-fans vinden dat Jens Teunckens een plaatsje had mogen opschuiven in de pikorde en laten hun onvrede duidelijk blijken op sociale media. In de wandelgangen klinkt het dat de 19-jarige keeper de laatste tijd niet in zijn beste vorm verkeert en bijgevolg nog niet klaar is voor het grote werk.

Meteen ook één van de redenen waarom Blauw-Zwart nog op zoek is naar een extra sluitstuk. Bovendien is de kans reëel dat zowel Sébastien Bruzzese als Ludovic Butelle nog andere oorden opzoeken. Topkandidaat Miguel Van Damme verkoos een verlengd verblijf bij Cercle Brugge echter boven een statuut als derde doelman bij Club.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws