Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge ziet opnieuw speler naar FC Eindhoven trekken’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Het Brugse bestuur maakt momenteel werk van heel wat spelersdossiers. Zo mogen enkele veelbelovende jongeren elders hun kans wagen. FC Eindhoven wil daar maximaal van profiteren.

Met Harm van Veldhoven beschikt FC Eindhoven over een technisch manager die kennis heeft van de Belgische competitie. Nadat eerder Dennis Van Vaerenbergh en Jellert Van Landschoot al op uitleenbasis naar de Nederlandse tweedeklasser trokken, lijkt ook Thomas Hooyberghs op weg naar de Jupiler League. Bij hem gaat het om een definitieve transfer.

Hooyberghs is een 20-jarige doelman die twee jaar geleden overkwam van PSV. Daar kwam hij niet verder dan een plaatsje op de bank bij Jong PSV. Ook bij Club Brugge kon het veelbelovende sluitstuk zich nooit echt doorzetten. Volgens Het Nieuwsblad is de deal al in kannen en kruiken en wordt de beloftendoelman van Blauw-Zwart eerstdaags voorgesteld bij FC Eindhoven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws