Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge vindt concurrent voor Horvath in de Jupiler Pro League’

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Ludovic Butelle keepte afgelopen seizoen met ups en downs en bijgevolg zou het Blauw-Zwarte verhaal van de 34-jarige Fransman wel eens ten einde kunnen zijn. Omdat niet verwacht wordt dat Ludo zich zal neerleggen bij een rol als tweede keeper en dus kan vertrekken, zal Club ongetwijfeld nog een concurrent voor Ethan Horvath aantrekken.

In de zoektocht naar een nieuwe doelman zou Club volgens Het Nieuwsblad en Het Laatste Nieuws opnieuw bij Guillaume Hubert uitgekomen zijn. Het 23-jarige sluitstuk zit op een zijspoor bij Standard en stond uitgerekend tegen Blauw-Zwart voor het laatst tussen de palen. Toen gingen Michel Preud’homme & co met 0-3 winnen op Sclessin en zag Hubert er niet goed uit bij het kopbaldoelpunt van Jelle Vossen.

Club heeft ook Sébastien Bruzzese nog achter de hand, maar zijn toekomst op Jan Breydel is net zoals die van Butelle hoogst twijfelachtig. De huurling van Sint-Truiden zou bovendien concrete interesse genieten van KV Kortrijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws