Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge trekt nog een verdediger aan’

Limbombe, De Bock en Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge heeft zich deze zomer al aardig versterkt. Op dit moment staat de teller op zeven nieuwkomers, maar er is wellicht nog vers bloed op komst. Zo zou Club op het punt staan om na Mera en Masovic nog een verdediger aan te trekken.

In Argentinië klinkt het dat Club dicht bij de komst van Nehuen Paz staat. Dat is een 24-jarige centrale verdediger die uitkomt voor Newell’s Old Boys. Aan Una Buena Tarde bevestigde German Real, de makelaar van de speler, dat zijn pupil op het punt staat om in België te tekenen. Hij zei niet bij welke ploeg, maar in Argentinië zijn ze er dus van overtuigd dat het om Club gaat.

Club zou in dat geval onder meer Bologna aftroeven. Paz zou bij Club een mogelijk vertrek van Björn Engels en/of Stefano Denswil mee kunnen opvangen. Al blijft het voorlopig bij geruchten en is zijn komst dus nog altijd verre van officieel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws