Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge strikt opnieuw mooie tegenstander voor oefenpot

Club Brugge mascotte (2)

Club Brugge heeft zijn eerste oefenmatch tegen VV Westkapelle tot een uitstekend einde gebracht door met maar liefst 0-9 te winnen van de eersteprovincialer. Intussen krijgt ook de rest van het voorbereidingsschema op voetbalseizoen 2017-2018 vorm.

Naar verluidt neemt Club Brugge het op zaterdag 8 juli op tegen PAOK Saloniki. Dat meldt de officiële website van De Veluwse Boys, waar Ivan Leko en zijn manschappen van 2 tot 9 juli op zomerstage verblijven. Opgelet: de oefenwedstrijd werd nog niet officieel bevestigd, maar in de voorgaande jaren had de site van De Veluwse Boys het wel altijd bij het rechte eind.

Nog vóór de match tegen PAOK Saloniki zou Club op woensdag 5 juli eveneens een oefenpot afwerken in het Nederlandse Garderen. De tegenstander daarvan is echter nog niet bekend. Raadpleeg hier alle oefenmatchen die tot dusver ingepland staan.

UPDATE 30/06: Club speelt dan toch niét tegen PAOK Saloniki in Garderen, omdat de Grieken in extremis afhaakten. Nadat eerder op de dag al berichten verschenen dat Club tegen Waasland-Beveren en Olexandria zou spelen, werd dat nieuws nu ook op de officiële website van Club bevestigd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws