Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge strikt mooie tegenstander voor oefenmatch in Deinze

Dorin Rotariu juicht (Club Brugge - Zulte Waregem)

Een nieuwe trainer is er nog niet, maar de voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 nadert in de tussentijd met rasse schreden. Zo hervatten de trainingen op maandag 19 juni en volgen er al snel een resem oefenwedstrijden.

Op zaterdag 24 juni is er de oefenmatch tegen VV Westkapelle, terwijl KSV Oudenaarde vier dagen later de sparringpartner van Blauw-Zwart is. Op zaterdag 1 juli neemt Club het dan weer op tegen Torhout KM. De eerste drie oefenpotten worden op verplaatsing afgewerkt.

AZ bekampt Club Brugge tot slot op zaterdag 15 juli in Deinze. Dat meldt de officiële site van onze noorderburen. De Nederlandse club eindigde dit seizoen op de zesde plaats in de Eredivisie. Meer informatie over tickets en tijdstippen van de oefenwedstrijden volgen in een latere fase.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws