Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge staat dichtbij eerste zomerse toptransfer’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft met het oog op volgend seizoen al 4 spelers weten te strikken. Op de 27-jarige German Mera na, deed Blauw-Zwart tot dusver voornamelijk toekomstgerichte aankopen. Erhan Masovic (18), Emmanuel Bonaventure Dennis (19) en Elton Acolatse (21) zijn immers nog jong. Intussen is er echter een akkoord in de maak met een gevestigde waarde.

Club was tijdens de voorbije wintermercato bereid om zijn transferrecord te breken voor Tal Ben Haim, maar Maccabi Tel Aviv hield tot in de allerlaatste uren van de transfermarkt zijn been stijf.

Meteen na het mislopen van de 27-jarige linksbuiten werd al duidelijk dat de kans groot was dat Club deze zomer een nieuwe poging zou wagen. In het contract van Tal Ben Haim staat namelijk een clausule waardoor hij nu voor 2,9 miljoen euro andere oorden mag opzoeken. Ter vergelijking: deze winter vroeg Maccabi Tel Aviv nog 5 miljoen euro voor zijn sterkhouder.

Blij weerzien met Rafa

Volgens Sport1 stuurde Club een gezant naar de Israëlische beker om Tal Ben Haim nog eens aan het werk te zien. De vleugelspits heeft naar verluidt twee Europese aanbiedingen op zak, maar Blauw-Zwart zou daarbij in polepositie liggen. De speler werd alvast uitgenodigd om dit weekend samen met zijn vrouw naar Brugge af te reizen, waar er ongetwijfeld ook een ontmoeting met Lior Refaelov – zijn ploegmaat en goede vriend van bij de nationale ploeg – op het programma staat.

Tal Ben Haim is al sinds de zomer van 2013 één van de smaakmakers bij Maccabi Tel Aviv. Zijn vorm verliep er overigens in stijgende lijn. In zijn eerste seizoen scoorde hij 4 keer, daarna 7 maal, twee seizoenen geleden 8 stuks en afgelopen jaar vond hij zelfs 15 keer de weg naar doel. Bovendien is de potentiële opvolger van José Izquierdo tot dusver zelden geblesseerd.

Maak kennis met Tal Ben Haim

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws