Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge richt transfervizier op topschutter uit Denemarken’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft op dit moment vijf aanvallers in zijn rangen: Wesley Moraes, Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Carlos Strandberg en Emmanuel Bonaventure Dennis. Vooral in het geval van Strandberg en Diaby is het niet ondenkbaar dat zij nog andere oorden opzoeken en dus speurt Blauw-Zwart nog naar aanvallende versterking. 

Zo meldt La Dernière Heure dat de Belgische vicekampioen zijn oog heeft laten vallen op Marcus Ingvartsen. De 21-jarige centrumspits van FC Nordsjælland vond vorig seizoen 23 keer de weg naar de netten in 35 matchen. Meteen goed voor de topschutterstitel in Denemarken.

Eerder werd ook KRC Genk al gelinkt aan het veelbelovende talent, dat vanzelfsprekend nog groeimarge heeft. Daarnaast mikken een resem Italiaanse clubs eveneens op de komst van Ingvartsen. Op het EK U21 kan de vlotscorende aanvaller zich met Denemarken nog meer in de kijker spelen. Hij ligt overigens nog tot midden 2019 onder contract bij FC Nordsjælland.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws