Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge moet water bij de wijn doen om international binnen te rijven’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft zich tot dusver voornamelijk versterkt met veelbelovende jongeren. Op de positie van verdedigende middenvelder wil Blauw-Zwart echter uitpakken met een ervaren en leidinggevende figuur. 

In die zoektocht is de Belgische vice-kampioen uitgekomen bij Jakob Johansson, een 26-jarige box-to-box speler van AEK Athene, één van de mogelijke tegenstanders van Club in de derde voorronde van de Champions League.

Volgens het Griekse Contra volgt Club de Zweedse international al zo’n drie maanden. Afgelopen vrijdag was hoofdscout Raymond Mommens aanwezig tijdens de interland tussen Zweden en Frankrijk (2-1). Hij zag Johansson een erg puike wedstrijd spelen.

Blauw-Zwart zou een bod van zo’n 1,5 miljoen euro voorbereiden, maar AEK Athene wil minstens 3 miljoen euro voor zijn sterkhouder vangen. De opstapclausule in zijn contract bedraagt 5 miljoen euro. Zoveel zal Club echter niet willen neertellen voor een speler die nog maar tot de zomer van 2018 vastligt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws