Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge mag komst van oude bekende op zijn buik schrijven’

Bart Verhaeghe (Club Brugge)

In de zoektocht naar versterking staan geregeld ex-spelers van Club Brugge op de radar van het Brugse bestuur. Zo probeerde Blauw-Zwart in het slot van de wintermercato Nabil Dirar te lenen van AS Monaco. De Monegaskische club wilde zijn vleugelspits echter niet laten gaan in volle titelstrijd. En ook deze zomer lijkt een terugkeer naar Jan Breydel niet aan de orde.

Dirar versierde in 2012 een toptransfer voor 7,5 miljoen euro naar het Prinsdom, maar is zijn bankzittersstatuut bij AS Monaco intussen beu. Zo kwam hij afgelopen seizoen niet verder dan 865 speelminuten, één doelpunt en drie assists.

Onze gewezen flankaanvaller gaf enkele maanden geleden nog aan dat hij nadenkt over een comeback naar België – en dat Club Brugge en Westerlo (op het moment van zijn uitspraak nog een eersteklasser) daarbij een streepje voor hebben -, maar op zijn 31ste heeft de winger naar verluidt wel oren naar een Turks avontuur.

Zo meldt BeIN Sport Turkije dat Dirar dichtbij een transfer naar Fenerbahçe staat. Er zou zelfs al sprake zijn van een principe-akkoord voor drie seizoenen. Eerder had ook Anderlecht al geïnformeerd naar de diensten van de Marokkaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws