Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge mag alsnog op groot talent hopen’

Dennis, Limbombe en Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge is ondanks de zeven aanwinsten die het de voorbije weken al strikte nog niet klaar met zijn transferhuiswerk. Van de dossiers die Vincent Mannaert bij het begin van de trainingen ophaalde, zijn de opvolger van Timmy Simons – in de vorm van Marvelous Nakamba – en Jordi Vanlerberghe al afgerond. Eentje ligt er zo nog op tafel.

Mannaert vertelde toen ook dat Club geïnteresseerd is in Riley McGree, maar de club van het 18-jarige talent deed moeilijk. Bij Adelaide United wilden ze de middenvelder, die in Australië als een gigantisch talent geldt en al geselecteerd werd voor de nationale ploeg, onder geen beding laten gaan. Maar nu lijkt Adelaide toch overstag te gaan.

“Ik heb met McGree gesproken en heb hem proberen overtuigen om onze club niet te verlaten, maar zijn beslissing is al gemaakt”, vertelt trainer Marco Kurz aan The Advertiser.  “Hij wil zijn ‘Europese droom’ volgen. Ik wens hem daar veel geluk.” Als Club erin slaagt om een akkoord te vinden met Adelaide, kan de transfer dus weleens snel rond zijn. McGree legde enkele weken geleden al zijn medische testen af in Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws