Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt serieuze tegenslag te verwerken in zoektocht naar versterking’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge heeft met Mera, Acolatse, Masovic, Dennis, Hubert, Nakamba en Vanlerberghe al zeven zomeraanwinsten beet, maar Blauw-Zwart speurt momenteel nog altijd naar opportuniteiten op de transfermarkt. De Belgische vicekampioen dreigt echter één van zijn topdoelwitten mis te lopen.

Club heeft al enkele maanden concrete interesse in Riley McGree, een 18-jarige Australiër die momenteel uitkomt voor Adelaide United. In eigen land staat hij te boek als een box-to-box middenvelder die dit jaar doorbrak en ook al één keer mocht aantreden bij The Socceroos.

Blauw-Zwart liet de speler zijn medische testen enkele weken geleden al afleggen, tot grote ergernis van Adelaide United voorzitter Greg Griffin. Iedereen binnen de club doet er dan ook álles aan om McGree een transfer uit zijn hoofd te praten. Zo ook de nieuwe trainer Marco Kurz en technisch directeur Ante Kovacevic.

“We hopen Riley nog één jaar voor ons te houden”, bekent Kovacevic tegenover The Advertiser. “De coach heeft al met Riley gesproken over volgend seizoen en vertelde dat hij hem énorm graag aan boord wil houden.” Adelaide United hoopt dat het met de aanstelling van zijn ervaren coach McGree kan overtuigen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws