Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge is niet te stoppen: contract van 4 seizoenen voor zomertransfer nummer 5’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge wist zich met het oog op volgend seizoen al te verzekeren van de diensten van German Mera, Erhan Masovic, Elton Acolatse en Emmanuel Dennis Bonaventure. Volgende week zou er met de ‘nieuwe Izquierdo’ een nieuwe naam aan dat rijtje mogen toegevoegd worden. 

Met Carlos Bacca en José Izquierdo realiseerde Club Brugge de voorbije jaren twee absolute toptransfers uit Colombia. En dus is Blauw-Zwart van plan om nog vaker in die talentenvijver te vissen. Zo zou Luis Fernando Sinisterra op weg zijn naar Jan Breydel.

Sinisterra moet op termijn het vertrek van Izquierdo opvangen. De twee hebben alvast heel wat gelijkenissen: het zijn Colombianen, beide voetbalden ze voor Once Caldas, op de linkervleugel voelen ze zich het best in hun sas en hun makelaarsbureau is Go Pro Sport Management.

Sinisterra wordt volgende week 18 en mag dan als niet-EU-burger een contract ondertekenen. Volgens Het Nieuwsblad ligt er in Brugge een vierjarige overeenkomst op de jonge flankspeler te wachten. Na Helibelton Palacios, German Mera en José Izquierdo wordt Sinisterra in theorie de vierde Colombiaan bij Club, al bestaat er weinig twijfel over het vertrek van onze Gouden Schoen. De krant bevestigt tot slot ook de geruchten omtrent Riley McGree.

Maak kennis met Luis Fernando Sinisterra

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws