Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge informeerde naar deze Rode Duivel, die nog altijd op de radar staat’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

De Rode Duivels bereiden zich momenteel voor op de vriendschappelijke interland tegen Tsjechië en de WK-kwalificatiematch tegen Estland. Heel wat manschappen die Roberto Martinez opriep, weten al waar hun toekomst ligt. Voor anderen worden het spannende tijden gedurende de transferperiode. Zo ook voor Matz Sels.

De gewezen doelman van AA Gent en Lierse SK zit op een zijspoor bij Newcastle United en mag uitkijken naar een andere club. Interesse is er alvast meer dan genoeg in het 25-jarige sluitstuk.

Zo meldt La Capitale dat de volledige Belgische G5 – Club Brugge, Anderlecht, Standard, KRC Genk en AA Gent – afgelopen winter naar Sels informeerde. En die interesse is in het geval van Blauw-Zwart nog altijd actueel.

De 34-jarige Ludovic Butelle kon afgelopen seizoen immers niet overtuigen en het is dan ook nog maar de vraag of de optie voor een extra jaar in zijn contract gelicht wordt. Als de Fransman onze club verlaat, is een concurrent voor Ethan Horvath welgekomen. Tot slot is er ook in het buitenland heel wat interesse voor Sels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws