Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge heeft topper in handen: “Hij is een grote in de maak”

Ivan Leko met fluitje

Club Brugge maakte de voorbije tien dagen volop kennis met zijn nieuwkomers. De belangrijkste onder hen is wellicht nog altijd Ivan Leko, die Michel Preud’homme opvolgde. De ex-speler maakt als nieuwe trainer voorlopig een uitstekende indruk.

En volgens Patrick Van Kets, bij STVV assistent van Leko en ook even in beeld om dezelfde functie bij Club te vervullen, zal Blauw-Zwart nog veel plezier aan de Kroaat beleven. “Pieter Gerkens naar Anderlecht, Stef Peeters naar Caen, Brandon Mechele terug naar Club… Aan de vooruitgang van die jongens zie je waar de kwaliteiten van Leko liggen. Hij heeft van hen iets gemaakt dat er ergens al in zat, maar er voor zijn komst nog niet uitkwam”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik ben er zeker van dat bij Club sommige van de oudere en meer ervaren spelers straks zullen zeggen: ‘Ik steek van deze trainer nog iets op.’ Het zijn heus niet alleen jonge gasten die hij laat evolueren. Ik durf nu stellen dat ik ervan overtuigd ben dat hij het merendeel van de Club-spelers twintig procent beter gaat maken. Ik heb veel trainers gekend, maar van dat kaliber nog niet veel. Het is een grote in de maak.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws