Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge denkt net als Anderlecht aan gewezen sterkhouder Zulte Waregem’

Ivan Leko en Rudi Cossey

Club Brugge heeft zich deze zomer al stevig versterkt, ook op het middenveld. Daar kwamen Jordi Vanlerberghe en Marvelous Nakamba de Blauw-Zwarte troepen versterken. Maar mogelijk blijft het daar niet bij.

Club zou immers aan nóg een middenvelder denken, want volgens Tuttomercatoweb is ook Luca Marrone in beeld. De naam van de Italiaanse middenvelder doet waarschijnlijk wel een belletje rinkelen, want vorig seizoen was hij op uitleenbasis actief bij Zulte Waregem. Daar groeide hij uit tot een belangrijke pion.

Ook Anderlecht werd de voorbije dagen al gelinkt aan de speler van Juventus, die ook centraal achterin uit de voeten kan. Zo zou hij bij Club ook mee een vertrek van Björn Engels en/of Stefano Denswil kunnen helpen opvangen. Juventus zou 2 miljoen euro verlangen voor de 27-jarige.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws