Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge blijft bijzonder populair: ‘Record minstens geëvenaard’

Club-fans vlaggen

Binnen exact een maand begint Club Brugge aan de competitie met een uitwedstrijd op het veld van Lokeren. Een week later mag het voor het eerst in het nieuwe seizoen aan de bak in het eigen Jan Breydelstadion, waar dan AS Eupen partij gegeven wordt. Het ziet ernaar uit dat het stadion dan aardig zal vollopen.

Club Brugge blijft immers bijzonder populair en volgens Het Laatste Nieuws loopt de abonnementenverkoop opnieuw als een trein. Geen enkele Belgische club heeft op dit moment meer seizoenskaarten verkocht dan Club.

“Blauw-zwart noteerde vorig seizoen een recordjaar, met 24.000 abonnees. Op enkele dagen van het einde van de voorrangsperiode voor abonnees zijn al 20.000 kaarten verkocht. Verwacht wordt dat het record zeker geëvenaard wordt”, klinkt het bij de krant.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws