Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge bereikt persoonlijk akkoord met Standard-speler’

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

De kans is reëel dat zowel Ludovic Butelle als Sébastien Bruzzese komend seizoen niet meer in het shirt van Club Brugge zullen aantreden. Terwijl Butelle wellicht geen vrede zal nemen met een rol als tweede keeper, rekent Blauw-Zwart niet langer op de diensten van STVV-huurling Bruzzese. Dat verklaart waarom ze op Jan Breydel naarstig op zoek gaan naar een nieuw sluitstuk.

In die zoektocht kwam Club opnieuw uit bij Standard-doelman Guillaume Hubert. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de vicekampioen intussen ook een persoonlijk akkoord bereikt met de goalie van de Rouches. Het zou hierbij om een meerjarig contract gaan.

Bij Standard rekenen ze niet langer op reservedoelman Hubert en dus lijkt een officiële overgang slechts een kwestie van tijd. Op Jan Breydel moet de 23-jarige keeper Ethan Horvath het vuur aan de schenen proberen te leggen.

Uitgerekend tegen Club stond Hubert voor het laatst tussen de palen. Toen gingen Michel Preud’homme & co met 0-3 winnen op Sclessin en zag de voormalige belofteninternational er niet goed uit bij het kopbaldoelpunt van Jelle Vossen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws