Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Clement heeft duidelijke mening over aanstelling Leko: “Zij die dat denken, moet ik teleurstellen”

Philippe Clement op persconferentie

Philippe Clement groeide zowel als speler als trainer uit tot een echt icoon van Club Brugge. Fille gaf eerder al openlijk toe dat hij graag eerste trainer op Jan Breydel was geworden, maar dat wil niet zeggen dat hij de keuze voor Ivan Leko niet begrijpt. Integendeel zelfs.

Leko is 39 jaar, gewezen assistent-coach Clement 43 jaar. Maar ondanks zes jaar ervaring als hulptrainer bij Club Brugge mocht de sidekick van Michel Preud’homme elders op zoek gaan naar een uitdaging als T1. Die vond hij uiteindelijk bij Waasland-Beveren, waar hij zonder een greintje bitterheid reageert op de verrassende beslissing van zijn voormalige werkgever.

“Neen, ik vind dit helemaal niet erg”, vertelt Clement in een korte reactie aan Het Nieuwsblad. “Ik ben al twee weken geen vrije trainer meer en Club zocht een vrije trainer. Ik zit goed bij Waasland-Beveren en ben in volle voorbereiding op het seizoen. Zij die denken dat ik bitter ben, moet ik teleurstellen. Ik wens Club Brugge veel succes”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws