Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Claudemir kan exotische transfer realiseren’

Claudemir inworp (Club Brugge - Charleroi)

Begin 2015 ruilde Claudemir FC Kopenhagen in voor een avontuur bij Club Brugge. Aanvankelijk was de 29-jarige middenvelder niet bepaald de meest geliefde bij de Brugse aanhang, maar de laatste maanden heeft de Braziliaan aan populariteit gewonnen. Zeker toen Michel Preud’homme hem omschreef als een speler die de Blauw-Zwarte waarden perfect belichaamt.

Claudemir wil en hoeft niet weg, maar er is wel interesse voor hem. Zo weet Het Laatste Nieuws dat er belangstelling is uit de Amerikaanse MLS en Mexico. Hoe dan ook wil Club komende weken nog uitpakken met een direct inzetbare verdedigende middenvelder, die op termijn Timmy Simons moet opvolgen.

Mogelijk worden er volgende week opnieuw gesprekken opgestart met KV Mechelen over Jordi Vanlerberghe. Dat is in feite een centrale verdediger, maar hij kan ook zonder problemen uit de voeten als centrale middenvelder. Los daarvan zouden ze op Jan Breydel ook nog naar een creatieve speler voor op het middenveld speuren.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws