Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse kleedkamer door elkaar geschud: onverwachte blijver, verrassend vertrek en 2 nieuwelingen?

Jelle Vossen doelpunt (Club Brugge - FC Porto)

Club Brugge heeft sinds donderdag een nieuwe trainer, maar ook de kleedkamer is volgens Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe aan een serieuze vernieuwing toe. Zowel langs inkomende als uitgaande zijde staat er komende weken en maanden nog heel wat te gebeuren op Jan Breydel.

Club wist zich met het oog op volgend seizoen al te verzekeren van de diensten van centrale verdedigers German Mera (27) en Erhan Masovic (18), flankaanvaller Elton Acolatse (21) – in wie Leko het wel ziet – en spits Emmanuel Bonaventure Dennis (19). Volgens HLN ziet Blauw-Zwart in laatstgenoemde een vervanger voor Abdoulay Diaby, die ondanks een seizoen vol kommer en kwel enigszins verrassend zou vertrekken in augustus.

Van Stefano Denswil werd verwacht dat hij deze zomer andere oorden zou opzoeken, maar de Nederlander zou alsnog een seizoen willen blijven. José Izquierdo en Bjorn Engels zouden daarentegen wél willen vertrekken. Voor hen is het wachten op de juiste ploeg en een correct bod.

Tot slot zijn er op dit moment twee vergevorderde onderhandelingen aan de gang. Zowel de 18-jarige Australische middenvelder Riley McGree van Adelaide United als de 17-jarige Colombiaanse flankaanvaller Luis Fernando Sinisterra van Once Aldas zijn nadrukkelijk in beeld. Ook een ervaren en leidinggevende verdedigende middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws