Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse aanwinst zakt met serieuze kater af naar Jan Breydel

Jan Breydelstadion

Woensdagnacht was German Mera in de heenmatch van de Colombiaanse titelfinale erg belangrijk in de 2-0 overwinning tegen Atlético Nacional. Met een kopbaldoelpunt had hij Deportivo Cali immers geholpen aan een gunstige uitgangspositie voor de terugmatch. De 27-jarige centrale verdediger had dolgraag afscheid genomen met de landstitel, maar die droom werd zondagnacht serieus aan diggelen geslagen.

Na 45 minuten voetballen keek Deportivo Cali tegen een 3-1 achterstand aan, maar was er nog hoop op het tiende kampioenschap sinds het bestaan van de club. Het slotkwartier was er echter te veel aan. Atlético Nacional prikte er nog twee tegen de netten en won uiteindelijk overtuigend met 5-1.

Op basis van de reguliere competitie, waarin Atlético Nacional maar liefst 19 punten meer sprokkelde dan Deportivo Cali, een logisch eindverdict. Maar voor Mera werd het zo een afscheid in mineur. Het is voorlopig nog niet duidelijk wanneer de beenharde verdediger op Jan Breydel herenigd wordt met gewezen ploegmaat Helibelton Palacios.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws