Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Brugse aanvaller stuurt KVC Westerlo wandelen’

Anthony Limbombe teleurgesteld en Osei-Berkoe

Club Brugge wist met het oog op volgend seizoen alvast zeven nieuwkomers aan zich te binden. Omdat de Brugse kern nu wel erg groot wordt, zal er voor heel wat spelers een oplossing gezocht moeten worden. Mogelijk ook voor belofte Terry Osei-Berkoe.

Osei-Berkoe is één van de beloftenspelers die zich in de voorbereiding mag tonen aan kersvers Club-coach Ivan Leko. In de oefenmatch tegen VV Westkapelle mocht de 19-jarige aanvaller in de eerste helft opdraven en bedankte hij met een doelpunt.

Het is overigens niet de eerste keer dat de zoon van ex-profvoetballer William Osei-Berkoe zijn kans krijgt tijdens de oefensessies van de grote jongens. Officiële speelminuten bleven echter uit, aangezien Terry niet verder geraakte dan een plaatsje op de bank tegen Charleroi eind vorig jaar.

Het is nu aan Leko om te bepalen of hij Osei-Berkoe rijp acht voor het grote werk. In de tussentijd wimpelde de Belgische jeugdinternational alvast een aanbieding van KVC Westerlo af. Volgens Het Nieuwsblad mikt de speler op een club in de Jupiler Pro League.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws