Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brodic pakt uit met serieuze sneer aan het adres van Club Brugge: “1000 reacties, e-mails en brieven”

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

Beloftensensatie Fran Brodic zal ook komend seizoen geen kans krijgen bij de eerste ploeg van Club Brugge. De 20-jarige Kroaat ondertekende maandag namelijk een overeenkomst die hem voor één jaar op uitleenbasis aan KSV Roeselare bindt. Met pijn in het hart neemt de jonge doelpuntenmachine – al dan niet tijdelijk – afscheid van de Brugse aanhang, die hij een warm hart toedraagt.

Zelden werd er op Jan Breydel zoveel gesproken over een speler die nog geen enkele keer in actie kwam voor de hoofdmacht van Blauw-Zwart. Logisch, spitsen met de statistieken van Brodic zijn – zelfs bij de beloften – niet dik gezaaid. Michel Preud’homme liet hem wel eens meetrainen met de grote jongens, maar speelkansen bleven uit. Uitleg kreeg het talent van Blauw-Zwart naar eigen zeggen nooit.

Met onderstaande woorden en foto’s richt Brodic zich tot de Club-fans. “Ik wil alle supporters bedanken. Jullie waren mijn grootste steun in mijn tijd bij Brugge. Duizenden reacties, e-mails en brieven in combinatie met mijn 40 goals waren blijkbaar niet genoeg voor een plaats in de eerste ploeg. Iedereen die zich afvraagt hoe dat komt… Ik moet zeggen dat ik daar nooit een deftig antwoord op heb gekregen. Ik ga nu een andere uitdaging aan, maar ik hoop dat jullie me blijven volgen, waar ik ook speel. Als teken van steun en als vrienden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws