Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwarte trainingsoutfit AA Gent zorgt voor boze reacties: “Afschuwelijk, kleuren van de concurrentie”

Trainingsoutfit AA Gent zorgt voor boze reacties bij fans Afschuwelijk, kleuren van de concurrentie

Terwijl de spelers van Club Brugge maandag al de eerste keer op het trainingsveld verwacht werden, begint AA Gent drie dagen later aan zijn voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018. Bij zo’n eerste oefensessie is het altijd uitkijken naar nieuwe gezichten, maar op sociale media ging het vooral over de nieuwe trainingsoutfit van de Buffalo’s

Die valt namelijk allesbehalve in de smaak bij de supporters van AA Gent. Al kunnen we er ons wel iets bij voorstellen dat ze het vreemd vinden dat onze geliefde Blauw-Zwarte kleuren nu ook aan de Ghelamco Arena opduiken. Op Twitter heerst er dan ook verontwaardiging over de opmerkelijke keuze van kledingsponsor Jartazi.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws