Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Blauw-Zwarte publiekslieveling: “Coopman heeft de kwaliteiten om het te maken bij Club Brugge, maar…”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Speelt Sander Coopman volgend seizoen voor Club Brugge, Zulte Waregem of nog een andere ploeg? Het blijft een vraag waar we momenteel het antwoord op schuldig moeten blijven. De 22-jarige aanvallende middenvelder begon bij Blauw-Zwart aan de voorbereiding, maar de kans is reëel dat hij straks nog wordt uitgeleend.

“Persoonlijk denk ik dat Coopman de capaciteiten heeft om het te maken bij Club Brugge”, vertelt onze ex-speler Peter Van der Heyden in gesprek met Voetbalkrant. “Maar aan spelen toekomen bij Zulte Waregem, dat is nog altijd iets anders dan spelen bij Club Brugge. En na een goed half seizoen bij Essevee kan je niet met zekerheid zeggen of die jongen klaar is om hetzelfde te doen bij Club.”

Van der Heyden is van mening dat het talent van Blauw-Zwart beter nog een seizoen rijpt onder de vleugels van Francky Dury. “Ik zou voorstellen dat Coopman nog een jaartje bij Zulte Waregem blijft en verder doet zoals hij vorig seizoen bezig was. En dan zien we aan het einde van het seizoen wel of hij klaar is voor de stap hogerop naar Club Brugge.”

“Het is in het geval van Coopman belangrijk dat hij progressie kan blijven boeken. In dat opzicht is het wellicht beter om veel wedstrijden te spelen bij Zulte Waregem, dan voor Club te kiezen en daar maar af en toe speelminuten te maken. Bovendien: als Club hem straks een kans geeft en het lukt niet meteen, dan sta je daar ook, hé…”, besluit Van der Heyden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws