Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Belgische eersteklasser wilde Verheyen als hoofdcoach aanstellen’

Gert Verheyen (analist)

Meteen na zijn afscheid als profvoetballer werd Gert Verheyen beloftentrainer bij Club Brugge. Een uitdaging waar hij achteraf gezien nog niet helemaal klaar voor bleek te zijn. Na nauwelijks één seizoen hield hij het immers al bekeken als coach van de Brugse jonkies. In 2013 waagde ons Club-icoon opnieuw de sprong, deze keer als trainer van de nationale U19. En dat bevalt hem vier jaar later nog altijd heel erg.

Verheyen is een gewaardeerd trainer én analist, hetgeen hem in januari interesse opleverde van een Belgische eersteklasser. De voormalige Rode Duivel besliste echter om niet in te gaan op het voorstel. “Als je aan de slag gaat bij een eersteklasser, dan verandert dat je hele leven. Je hebt niet veel tijd meer om de mensen in je omgeving te zien, want je bent de hele tijd met je ploeg bezig”, klinkt zijn uitleg.

“Op dit moment ben ik heel tevreden met de indeling van mijn leven. Ik heb nog genoeg vrije tijd om met mijn familie te spenderen. Zes maanden geleden was er een Belgische eersteklasser die mij telefoneerde of ik zin had om er hoofdtrainer te worden, maar ik heb eerlijk geantwoord: ‘Op dit moment niet'”, onthult Verheyen in gesprek met La Dernière Heure. Om welke eersteklasser het gaat, wilde onze gewezen aanvaller voorlopig niet kwijt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws