Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Aad de Mos heeft uitstekend nieuws voor Club Brugge: “Zal perfect functioneren”

Aad de Mos (analist)

Menegazzo, Agu, Silva, Claudemir en Pina… Geen van de gedoodverfde opvolgers voor Timmy Simons slaagde erin om het Club-icoon te doen vergeten. Slaagt Marvelous Nakamba straks wél in zijn opzet? Als het van Aad de Mos afhangt, bestaat daar geen twijfel over.

“Nakamba heeft alles”, opent de ex-coach van Vitesse zijn analyse in Het Laatste Nieuws. “Een echte balafpakker. Een lopertje ook, en hij is nog jong. Het is een echte Afrikaanse speler, die ook erg goed kan voetballen. Met zijn linkerbeen kan hij mooie crossballen versturen.”

Al zijn er vanzelfsprekend ook nog werkpunten. “Soms is hij nog te driest, daar zal Leko wel een beetje op moeten toekijken”, klinkt het. Maar voorts toch vooral veel lof. “Club heeft nu eindelijk een vervanger van Simons in huis. Nakamba haal je niet om op de bank te zitten. Een middenveld met Vanaken, Vormer en Nakamba zal perfect functioneren. In het verleden werd er bij Club vaak met drie rechtsbenige middenvelders geleurd, nu heb je meer evenwicht. Je hebt drie specialisten, die perfect in een 4-2-3-1-systeem passen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws