Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

WOW! Bruggeling schopt het tot FIFA Team van het Seizoen

WOW! Bruggeling schopt het tot FIFA Team Of The Season

FIFA gaat in Team Of The Season op zoek naar de meest constante spelers van afgelopen seizoen, op voorwaarde dat deze nooit een ‘inform’ kregen. Daar komen niet alleen Europese voetballers voor in aanmerking, maar spelers uit heel de wereld. Vrijdagavond werden de eerste ploegen aangekondigd en daar zitten enkele bekenden bij.

Niemand minder dan Ruud Vormer maakt namelijk onderdeel uit van het gouden Ultimate Team van het seizoen. Naast onze Nederlandse middenvelder krijgt Soualiho Meïté (Zulte Waregem) een plaatsje in het zilveren elftal en maken Henry Onyekuru (KAS Eupen) en Lukas Lerager (Zulte Waregem) deel uit van het bronzen team. Onderstaand hun ratings.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws