Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wesley maakt de balans op van anderhalf jaar bij Club

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Bij het begin van Play-Off I kreeg Wesley Moraes enigszins verrassend de voorkeur op Jelle Vossen. De Braziliaan bewees wel het gelijk van Michel Preud’homme door in de eerste drie wedstrijden drie keer te scoren. De 20-jarige kende in de reguliere competitie nochtans een moeilijke periode en kwam amper aan spelen toe.

Al was hij daar zelf niet verbaasd over. “Als je amper scoort en je concurrent doet het wel, dan geef je een trainer geen argumenten om te veranderen”, beseft Wesley in Sport/Voetbalmagazine. Hij maakt ook de balans op van bijna anderhalf jaar bij Club. “Als ik geen goals maak, blijf ik altijd wat triest achter, want als spits wil je scoren.”

“Maar ik ben nooit gestopt met werken. Mijn kans is er tijdens de Play-Offs gekomen. Je hoofd mag je nooit laten hangen. Scoren is hier echt niet moeilijker dan elders. Het is alleen aanpassen. Ik denk dat dit me nu beter aan het lukken is en je ziet, nu komen de doelpunten wél. Ik denk dat ik nu een betere spits ben dan toen ik hier aankwam.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws