Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wedstrijd tegen AA Gent krijgt nog een staartje voor Wesley

Wesley Moraes (Club Brugge - Charleroi)

Club Brugge won zondagnamiddag met 2-1 van AA Gent. In een al bij al faire topper zorgden Wesley Moraes en Stefan Mitrovic wél voor duels op het scherpst van de snee. De Brugse aanvaller wordt daarvoor op het matje geroepen.

Tijdens de bewuste fase gaf Mitrovic eerst een tik met de knie aan Wesley, waarop onze spits zich revancheerde met een slag op het achterhoofd van de Gentse verdediger. De Reviewcommissie heeft de beelden intussen bekeken en besloten om Wesley te laten vervolgen voor zijn gedrag.

Volgende week weet onze bonkige aanvaller of hij het nieuwe seizoen al dan niet met een schorsing zal moeten aanvatten. In Stadion maakte Gilles De Bilde duidelijk dat Wesley een straf verdient, maar dat ook Mitrovic zijn aandeel had in het opstootje. De centrale verdediger van de Buffalo’s gaat echter vrijuit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws