Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Wat doet Preud’homme na 3 seizoenen Club? “Michel sprak zijn mond voorbij en liep lachend weg”

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

Michel Preud’homme wilde het zondag nog niet officieel bevestigen, maar er moet niet getwijfeld worden aan het feit dat hij de deur in Jan Breydel achter zich dichttrekt. De grote vraag is dan echter wat de Luikenaar precies van plan is. Ook op die vraag lijken we nu al een antwoord te krijgen.

Vincent Mannaert gaf tegenover de Waalse collega’s al aan dat het een moeilijke taak zou worden om een opvolger te vinden voor MPH en ook bepaalde spelers gaven duidelijke hints over het vertrek van hun trainer.

François Colin kreeg onverwacht een wel erg duidelijke hint. “Na de wedstrijd tegen AA Gent sprak ik Michel Preud’homme even aan om tijdens deze zomer af te spreken in Bordeaux. ‘Ik ben heel de maanden juni en juli in Bordeaux’, zei hij. ‘Oei…’, zei Michel en hij liep lachend weg.”

“Een kleine verspreking, maar de conclusie is duidelijk: Preud’homme verlaat, zoals verwacht, na bijna vier jaar het Jan Breydelstadion en gaat niet (meteen) aan de slag bij een andere club. Kortom, hij neemt een sabbatjaar”, klinkt het klaar en duidelijk bij De Witte Duivel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws