Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

VTM grote verliezer in slag om voetbalrechten: Stadion verdwijnt, VIER komt met alternatief

Boskamp - Degryse - Coninx

Heb jij een abonnement op Playsports van Telenet? Dan zit je komende drie seizoenen sowieso goed om alle matchen van Club Brugge live te bekijken op televisie. Toch zijn er enkele zaken die veranderen.

Zo zal er vanaf volgend seizoen geen Stadion meer te zien zijn. Het bod van VTM was ontoereikend, waardoor Telenet ook met de samenvattingen aan de haal gaat. Die zullen voortaan op VIER uitgezonden worden. Extra Time blijft daarentegen wél gewoon bestaan.

Verder hebben alle vier de rechtenhouders (Telenet, Voo, RTBF en VRT) de mogelijkheid om video’s, uitgesteld, uit te zenden van de matchen over het internet en mobiele technologieën. De uren van de wedstrijden worden overigens niét aangepast. Dat meldt Sporza.

Waar kan je vanaf volgend seizoen de Jupiler Pro League volgen?

  • Live voetbal: PlaySports (en evt Proximus / Orange, maar dat is nog niet zeker)
  • Samenvattingen: VIER (productie in handen van PlaySports)
  • Extra Time op maandag: Canvas

* De rechten voor Wallonië blijven bij VOO (live) en RTBF (samenvattingen)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws