Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer ziet deze 2 Brugse jonkies doorbreken: “Hij heeft schijt aan alles”

Ruud Vormer (Club Brugge - KV Mechelen)

Michel Preud’homme pakte afgelopen vrijdag op Mambourg uit met 2 verrassingen. Zo mochten zowel Ethan Horvath als Ahmed Touba van bij het begin opdraven tegen Sporting Charleroi. Ludovic Butelle en Dion Cools moesten daardoor vanop de bank toekijken.

Horvath en Touba speelden beide een verdienstelijke wedstrijd tegen de Carolo’s, waardoor ze ook zondag een goeie kans maken om speelminuten te vergaren tegen Anderlecht. Horvath heeft al wat ervaring van bij het Noorse Molde, maar voor Touba was het pas zijn eerste basisplaats op het hoogste niveau.

“Ik vind dat Horvath en Touba toch iets fris brengen”, oordeelt Marc Degryse in HLN. Ruud Vormer sluit zich daarbij aan. Hij heeft het wel voor de twee Brugse jonkies. “Horvath is een hele goeie. Touba ook, hoor. Die heeft schijt aan alles, en dat moet je toch wat hebben als je wil overeind blijven in een kleedkamer van een topclub”, klinkt het vol lof.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws