Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Knappe goals Vanaken en Rotariu buigen Brugse achterstand om

(VIDEO'S) - Knappe goals Vanaken en Rotariu buigen Brugse achterstand om

Club Brugge speelt vandaag een levensbelangrijke wedstrijd tegen Zulte Waregem. Als Blauw-Zwart wint, springt het immers over AA Gent naar de tweede plaats en nadert het tot op vier punten van Anderlecht.

Michel Preud’homme zal ongetwijfeld niet tevreden zijn met de zwakke start van zijn manschappen. Na vier minuten stond Hamalainen al op het scorebord, maar Boucaut keurde de goal af vanwege een duwfout op Palacios. Nauwelijks twee minuten later was het dan toch raak. Denswil ging niet in duel met Derijck, die na mistasten van Butelle voor het openingsdoelpunt tekende.

Daarna een uitstekend Club tot de rust. Zo zagen we opnieuw de allerbeste Vanaken. De middenvelder strooide met passes en zorgde zelf voor de 1-1 op aangeven van Vossen. Even voor het rustsignaal was het Rotariu die met een knap afstandsschot de 2-1 tegen de touwen knalde. Onderstaand de beelden van de drie doelpunten.

Derijck met de 0-1


Vanaken met de 1-1


Rotariu met de 2-1


Samenvatting Club Brugge – Zulte Waregem

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws