Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Herbeleef de fenomenale sfeer van de Brugse aanhang op Mambourg

Brugse aanhang viert op Charleroi

Een kleine 2.000 supporters reisden vrijdagavond mee naar het Stade du Pays de Charleroi. Een verplaatsing waarvan ongetwijfeld niemand spijt heeft. Een knotsgekke partij eindigde immers in een 1-3 overwinning voor Club Brugge.

Voor aanvang van de wedstrijd zat de sfeer er al goed in bij de Brugse aanhang. Tijdens de match was er het kippenvelmoment in de 23ste minuut en mocht er drie keer gejuicht worden dankzij de hattrick van José Izquierdo.

Na de 9 op 9 werd het feestje verdergezet met een duidelijke: “Are you watching Anderlecht?” Onderstaand enkele leuke video’s. Heb jij zelf ook nog een sfeervideo? Stuur deze dan gerust door naar info@blauwzwartfans.be, dan plaatsen wij het filmpje erbij op deze pagina.

Bedankt aan de 1846 meegereisde fans voor de steun! #ChaClu #BluvnGoan

Een bericht gedeeld door Club Brugge (@clubbrugge) op

We komen eraan! #clubbrugge #bruges #brugge #blauwzwart #bluvengoan #club #chaclu #zotfeestje #champions

Een bericht gedeeld door Nic Blanckaert (@nicblanckaert) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws