Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Deze filmpjes zorgen voor een eerste kennismaking met Emmanuel Bonaventure Dennis

(VIDEO'S) - Maak dankzij deze filmpjes kennis met Emmanuel Bonaventure Dennis

Club Brugge heeft dinsdagavond uitgepakt met verrassend transfernieuws. Na German Mera (Deportivo Cali), Erhan Masovic (FK Cukaricki) en Elton Acolatse (Westerlo) is Emmanuel Bonaventure Dennis (Zorya Luhansk) namelijk al de vierde zomeraanwinst van Blauw-Zwart.

Dennis is een 19-jarige Nigeriaan, kan zowel als centrumspits als op de flank uit de voeten en scoorde 6 keer in 22 matchen in de Oekraïense eerste klasse. En volgens ex-middenvelder Sergiy Serebrennikov is het een speler met heel wat potentieel, die straks een meerwaarde moet blijken voor de Belgische competitie.

Veel meer weten we nog niet over het jeugdproduct van het Nigeriaanse Football College Abuja en dus ging BlauwZwartFans op zoek naar wat beeldmateriaal over onze nieuwste aanwinst. Maar ook dat is beperkt. Onderstaand alvast drie doelpunten van nieuwkomer Dennis.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws