Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Club-fans zorgen opnieuw voor fenomenale verwelkoming spelersbus

Verwelkoming spelersbus Club - Anderlecht

Vanavond om 18 uur wordt de Match van het Jaar afgetrapt in Jan Breydel. Club Brugge moét winnen om nog kans te maken op de titel, terwijl Anderlecht bij een driepunter zijn 34ste landstitel op zak heeft. In aanloop naar de clash zorgt de Brugse aanhang voor heel wat adrenaline bij de spelers.

Vorig jaar was Club Brugge – Anderlecht dé kampioenenmatch voor Blauw-Zwart. Toen stuurden Michel Preud’homme & co de Brusselaars met een 4-0 pandoering huiswaarts. Vandaag zorgt de Brugse aanhang opnieuw voor geweldige taferelen rond Jan Breydel. “Sporting gaat eraan”, klinkt het klaar en duidelijk. De buschauffeur was iets minder gelukkig met de heisa rond zijn beschadigde voertuig.

Blue Army zorgt straks overigens voor de grootste tifo ooit. Eén ding is nu al zeker: er hangt elektriciteit in de Blauw-Zwarte lucht en het belooft een heel warme avond te worden! Łukasz Teodorczyk, die vanavond plaatsneemt op de bank, was niet onder de indruk en pakte uit met dit wansmakelijke gebaar aan het adres van de Brugse aanhang.

Verwelkoming spelersbus Club – Anderlecht

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws