Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Verdiende Wesley hier een rood karton?

(VIDEO) - Verdiende Wesley hier een rood karton

Club Brugge heeft zondagnamiddag met 2-1 gewonnen van AA Gent. De Buffalo’s begonnen het beste aan de eerste en tweede helft, maar voor het overige had Blauw-Zwart duidelijk de bovenhand. Wesley, Vanaken en Saief zorgden voor de doelpunten tijdens de Slag om Vlaanderen.

Even voorbij het uur ontsnapte Wesley – de absolute uitblinker bij de thuisploeg – wel aan een rood karton. Na twee overtredingen van Mitrovic revancheerde de Braziliaan zich met een slag op het achterhoofd van de Gentse verdediger. Scheidsrechter Bart Vertenten bestrafte het incident met een gele kaart. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws