Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Verdiende AA Gent in het slot van de match nog een penalty?

(VIDEO) - Verdiende AA Gent in het slot van de match nog een penalty

AA Gent moést zondagnamiddag winnen op Jan Breydel om alsnog de tweede plaats voor de neus van Club Brugge weg te kapen. Een opdracht waar dit seizoen nog geen enkele club in geslaagd was. En ook de Buffalo’s moesten zonder punten huiswaarts keren na een 2-1 overwinning voor Blauw-Zwart.

In het absolute slot van de wedstrijd claimden de Buffalo’s wel nog een strafschop, toen Lex Immers zich in de baan van een schot van Samuel Kalu gooide. De bal raakte de hand van onze Nederlandse middenvelder, maar scheidsrechter Bart Vertenten liet begaan. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws