Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – MPH neemt afscheid van Club-aanhang en pakt uit met schitterend gebaar

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Club Brugge eindigt voetbalseizoen 2016-2017 als vice-kampioen. Blauw-Zwart won verdiend met 2-1 van AA Gent na doelpunten van Wesley, Vanaken en Saief. De uittredende landskampioen mag zich daardoor opmaken voor de derde voorronde van de Champions League.

Iedereen voelde het al aankomen, maar na de Slag om Vlaanderen wiste Michel Preud’homme zo goed als alle twijfels weg. De Brugse coach ging uitvoerig vieren met het Blauw-Zwarte legioen en gaf zelfs zijn trainersband aan de supporters. Een prachtig gebaar!

Guilian en Megan, de kinderen van MPH, droegen voor de gelegenheid speciale petjes met “Preud’homme Squad” op. Ook Philippe Clement zoekt wellicht andere oorden op. Een hoofdtrainerschap bij Waasland-Beveren behoort tot de opties voor onze assistent-coach. Na afloop schetste ook Timmy Simons duidelijkheid over zijn toekomst.


Thanks coaches! #cup #supercup #championship

Een bericht gedeeld door Djordi Dhondt (@djordi_d_fotografie) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws