Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Lachwekkend filmpje over Deschacht gaat viraal

Olivier Deschacht (Anderlecht)

Neen, het was niet het seizoen van Olivier Deschacht. De 36-jarige verdediger van Anderlecht werd steevast aan de kant geschoven door René Weiler, moest zelfs even met de B-kern gaan meetrainen en kwam in opspraak vanwege zijn gokgedrag. Of dat van zijn broer Xavier natuurlijk…

En als Deschacht dan eens zijn kans kreeg, dan werd hij op ongebruikelijke posities geposteerd. Herinner u de hilarische invalbeurt op Standard in de spits. Of zijn wanprestatie als rechtsachter op Jan Breydel.

En ook in de laatste match tegen KV Oostende zag Oli – die wel een contractverlening van één jaar kreeg – er niet al te best uit. Getuige daarvan onderstaand filmpje, met als toepasselijke muziek: “When your legs don’t work like they used to before”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws