Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Horvath voorkomt paars-wit titelfeest op Jan Breydel

Horvath stopt penalty Tielemans

Club Brugge is er niet in geslaagd om de drie punten thuis te houden tegen aartsrivaal Anderlecht. Hanni en Vormer zorgden elk met een vrijschop voor de 1-1 eindstand. De titel lijkt Anderlecht zo niet meer te kunnen ontglippen met nog slechts twee speeldagen voor de boeg.

Blauw-Zwart was baas in eigen huis en speelde constant op de helft van de tegenstander, terwijl Paars-Wit zich 90 minuten lang beperkte tot countervoetbal met de snelheid van Frank Acheampong.

Na 65 minuten kregen de bezoekers een penalty na een tackle van Bjorn Engels op Frank Acheampong. Youri Tielemans ging achter de bal staan, maar Ethan Horvath stopte de elfmeter. De jonge Amerikaan verhinderde zo een Paars-Wit titelfeest op Jan Breydel. Onderstaand de beelden.

Horvath stopt penalty Tielemans

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws