Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Filip Joos woest na megablunder Alexandre Boucaut: “Ref vervangen aub”

Filip Joos woest na megablunder Alexandre Boucaut Ref vervangen aub

Er wordt de laatste dagen heel wat gezegd en geschreven over de prestaties van scheidsrechter Alexandre Boucaut. Ook tijdens Club Brugge – Zulte Waregem liet de ref zich in negatieve zin opmerken.

Na zes minuten voetballen in de tweede helft besloot Henrik Dalsgaard om uit te pakken met een schandalige tackle op Ruud Vormer. Tot ieders grote verbazing floot Boucaut zelfs niet eens voor een fout.

Na het zien van de herhaling ging PlaySports-commentator Filip Joos hélémaal door het lint. “Dit is gewoon donkerrood op Vormer. Schandalig! Je denkt van: Dalsgaard gaat dit niet doen, maar dan doet hij het toch. En het gebeurt net onder de ogen van Boucaut. Onwaarschijnlijk! Kunnen we de ref vervangen aub?”

Geen kaarten op zak?

“We zullen de scheidsrechter vaak verdedigen, maar dit is gewoon onverdedigbaar. Begrijpelijk dat ze op de Brugse bank zo fel reageren. Ik denk niet dat we Boucaut nog terugzien in deze Play-Offs.”

Joos eindigde met een cynische anekdote. “Hij heeft zijn kaarten écht niet bij. En straks in de auto bij z’n vrouw zegt hij waarschijnlijk: ‘het was goed, ik heb geen kaarten moeten trekken.'” Achteraf gaven protagonisten Dalsgaard en Vormer eveneens hun mening over de veelbesproken fase, net als Preud’homme en Dury.

Dalsgaard met snoeiharde tackle op Vormer

Twitter schiet met scherp richting Dalsgaard & Boucaut

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws