Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Ex-spits Club Brugge wordt hard aangepakt door Standard-aanhang

(VIDEO) - Ex-spits Club Brugge wordt hard aangepakt door Standard-aanhang

Standard won vrijdagavond zijn laatste wedstrijd van het seizoen met 2-0 van Lierse door doelpunten van Orlando Sa en Razvan Marin. Achteraf ging het echter vooral over de opvallende aanwezigheid van Mohamed Tchité, die niet bepaald een warm welkom kreeg van de Rouches.

Tchité kwam in het verleden uit voor Standard (2003-2006), maar maakte vervolgens de gevoelige overstap naar Anderlecht (2006-2007). Na een Spaans avontuur bij Racing Santander keerde hij terug naar naar Sclessin (2010-2012) om daarna naar Club Brugge (2012-2014) te verkassen.

Gevolg: de 33-jarige aanvaller is allesbehalve populair bij de harde kern van Standard. Zij namen Tchité op de korrel voor zijn Anderlecht-verleden met spreekkoren als: “Et Tchité est une salope en mauve et blanc”. Tchité vluchtte vervolgens naar de toiletten, waar hij zich meer dan een uur moest verstoppen. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws