Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Club-supporters lachen zich dood met Anderlecht-fans: “Poging tot tifo”

(VIDEO) - Club-fans lachen zich dood met Anderlecht-fans Poging tot tifo

Anderlecht ontvangt zondagavond Zulte Waregem in het Constant Vanden Stockstadion. Aangezien de voorsprong van Paars-Wit op Club Brugge voor aanvang van de match nog maar één puntje bedroeg, besloot RSCA om een tifo te organiseren tegen Essevee

In Jan Breydel zijn de Club-fans wel wat gewoon door de magistrale tifo’s van Blue Army. In het Astridpark deden ze een poging, maar hun tifo – die beperkt bleef tot wat magere A4 blaadjes – viel in de verste verte niet te vergelijken met de prachtige exemplaren van Blauw-Zwart. Twitter schiet dan ook met scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws