Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Balotelli wil Meunier belachelijk maken, maar stormram Matuidi schiet de ex-Bruggeling te hulp

(VIDEO) - Balotelli wil Meunier belachelijk maken, maar Matuidi schiet de ex-Bruggeling te hulp

AS Monaco lijkt in Frankrijk op weg naar de titel. Het heeft immers nog een inhaalwedstrijd tegoed en nu al drie punten meer dan PSG. Door een 3-1 verlies bij Nice lieten Thomas Meunier & co het na om de aansluiting te maken met de koploper.

Mario Balotelli had er zondagavond nog eens zin in. De 26-jarige Italiaan pakte uit met een knap doelpunt en probeerde daarnaast om de show te stelen in de Allianz Riviera. Meunier moest het kind van de rekening worden, maar dat was zonder Blaise Matuidi gerekend. Onderstaand de beelden.

De goal van Balotelli

Balotelli daagt Meunier uit

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws