Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Anderlecht-fan pakt uit met vijandig spreekkoor, Club-fans reageren scherp: “Marginaler vind je niet”

(VIDEO) - Anderlecht-fan pakt uit met vijandig spreekkoor, Club-fans reageren scherp Marginaler vind je niet

Een confrontatie tussen Club Brugge en Anderlecht is áltijd speciaal, maar komende zondag staat er nog zoveel meer op het spel. Ofwel blaast Blauw-Zwart de titelstrijd nieuw leven in, ofwel beslecht Paars-Wit het kampioenschap in zijn voordeel. Met andere woorden: zondagavond hangt er gegarandeerd elektriciteit in de lucht op Jan Breydel.

In aanloop naar de kraker van komend weekend is er al heel wat getreiter onder beide supportersclans. Zo circuleert op diverse fora de video van onderstaande Anderlecht-fan. De man in kwestie wil zijn haat tegenover Club Brugge uitdrukken door “And we hate Bruges” te zingen, maar net dan slaat zijn stem over.

Vergeet dus bij het bekijken van onderstaand filmpje zeker je geluid niet aan te zetten. Vanzelfsprekend kwamen de Brugse fans al snel met enkele spitsvondige reacties op Twitter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws