Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Alex Agnew & Brusselmans lachen met RSCA: “Een feest? Precies een lijkwagen voor 25 man”

(VIDEO) - Alex Agnew & Brusselmans lachen met Anderlecht Een feest Precies een lijkwagen voor 25 man

RSC Anderlecht won donderdagavond met 1-3 van Sporting Charleroi en kroonde zich bijgevolg voor de 34ste keer tot landskampioen van België. Wie daarbij uitzinnige vreugdetaferelen van onze aartsrivaal verwacht, komt bedrogen uit. 

Op weg van Mambourg naar het Constant Vanden Stockstadion zou je een stevig feestje verwachten op de Anderlechtse spelersbus, maar niets is minder waar. Quasi iedereen is bezig met zijn smartphone, terwijl Adrien Trebel zelfs zijn oortjes in heeft.

Herman Brusselmans begrijpt er helemaal niets van in Stadion. “Ze zitten allemaal op hun GSM te kijken. Ge moet dat zien. Is dat nu een feest? Precies een lijkwagen voor 25 man”, klinkt het vol ongeloof. Kurkdroog zorgde voor een gepaste reactie van komiek Alex Agnew. Onderstaand de beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws