Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verrast Francky Dury vriend en vijand met deze opvallende overgang?

Francky Dury (Zulte Waregem)

Van alle trainers in de Jupiler Pro League heeft Francky Dury veruit het langstlopende contract. Zo heeft Zulte Waregem zijn succesvolle coach vastgelegd tot 2024. En toch is het niet zeker dat Dury ook volgend seizoen nog aan de Gaverbeek actief is.

De voorbije weken werd Dury, net als Felice Mazzu, nadrukkelijk gelinkt aan Club Brugge. De oefenmeester van Essevee zou wel eens de opvolger van Michel Preud’homme kunnen worden bij Club Brugge. Ondanks heel wat geruchten beweren beide partijen echter dat er nog geen onderling overleg is geweest.

Ook in het buitenland zijn ze niet blind voor de goeie prestaties van Dury. Zo weet Het Laatste Nieuws dat de 59-jarige trainer in beeld is bij het Franse AS Saint-Etienne. De huidige nummer acht uit de Ligue 1 neemt na acht jaar afscheid van Christophe Galtier en zou via tussenpersonen al contact gehad hebben met Dury. Concrete afspraken werden vooralsnog niet gemaakt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws